nakon prosvjeda

Vukovar oblijepljen plakatima: Tko stoji iza Stožera?

plakat u Vukovaru
Facebook/Građanska akcija
08.04.2013.
u 14:31

Autor grafita plakat zaključuje riječima 'Ne dajmo da nas koriste u predizborne svrhe'

Svega nekoliko sati poslije prosvjeda u Zagrebu po Vukovaru su osvanuli plakati koji su potpisani 'Tko stoji iza Stožera za obranu hrvatskog Vukovara?'. Autor grafita plakat zaključuje riječima 'Ne dajmo da nas koriste u predizborne svrhe'. Na plakatu se nalazi fotografija sastanka Stožera i tekst: 'Iako tvrde da iza Stožera ne stoji nijedna stranka, na slici sastanka Stožera jasno se vide: HDZ-ov kandidat za gradonačelnika – Ivan Penava, predsjednik vukovarskog HDZ-a - Damir Barna, vijećnik HDZ-a -
Pilip Karaula, vijećnik HSP-a dr. Ante Starčević – Igor Gavrić i vijećnik HSP-a dr. Ante Starčević – Robert Rapan. Znate li da je vodstvo Stožera netom prije prosvjeda u Vukovaru bilo na 'instrukcijama' kod župana Bože Galića (HDZ)? Iako lokalni izbori još uvijek nisu raspisani očigledno je da je predizborna kampanja u Vukovaru naveliko počela.

Inače, i tijekom proteklih izbora na području Vukovara redovito su se pojavljivali najrazličitiji predizborni plakati kojima je prozivan neko od političkih suparnika. Nikada niti jedna stranka nije priznala da baš ona stoji iza nekoga od plakata.

>> 'Vlast neće biti dobrodošla u Vukovaru 18. studenog'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije